Hozzászólások száma: 2330
Ugrás a hírhez Oldalszám: 117
Témakörök > Droszt Híradó > CITY-S CENTER A hozzászóláshoz be kell jelentkezned
Tamás Miklós 2006.06.25. 18:42:41 / # 107412
Kedves Fórum olvasók! Köszönöm,ha elolvastátok a cikket.Egyetlen dolog az,amiért elnézést kell kérjek.Az az utolsó mondat.Nyilván csak a nyomda ördöge lehetett/másra nem mernék gondolni/.Természetesen nem a saját gyarapodásom ,hanem a közös cégünk gyarapodása ,jövője vezérel.Ez motiválja nem csak az én,hanem az egész vezetőség munkáját. Másnak is csak azt tudom mondani,amit ott a gyűlésen,illetve a cikkben is boncolgattam.Soha ne legyen nagyobb baja egy City taxisnak,minthogy a vezetőség "terrorja" szabályozza a munkavégzést.Minden szakmánkban dolgozó kollegámnak ekkora terrort,ilyen munkakörülményeket kívánok! Ui.:Nemkar-nak!Biztos,hogy senki sem fog megbüntetni azért,mert beteg voltál.Bár akkor,ott az ajtóban is ezt igértem Neked.Igaz,így hatásosabb. Sok sikert,sok munkát minden taxis kollegámnak. Üdvözlettel:316
sanyeszli 2006.06.25. 18:08:59 / # 107411
Kedves Csogu. Érdeklödve olvasam a City Taxival foglalkozó írásaidat. Megkérnélek valamire!!!!!!!!! Mint a Horvát Pali fenéknyalóját:-)) Annak idején ugye emlékszel még, nem kell felevelenítenem ugye? Igaz az még egy másik forumon volt!!! Kérésem a következő: NE FOGLALKOZZ A Citytaxi belső intézkedéseivel.Semmi közöd nincs a Cityhez s gondolom nem is lesz soha.Ha a vezetés ugy gondolja akkor igenis a cég érdekében az újjbelépöknek meghatározza a munkavégzés idejét.Foglakozz továbbra is a hönszeretett Palikáddal. Üdv:egy Citytaxis

kibic 2006.06.25. 07:54:10 / # 107410
Na,már vége a mecssnek?Szia Dóri!:-)

tomajer 2006.06.24. 22:56:31 / # 107409
Háát, a szombat este, nem a nagy nyüzsgésről híres:-( Mármint itt. De a Főtaxisban van mit nézegetni.
Dorothea 2006.06.24. 22:45:48 / # 107408
melóznak vagy meccset néznek :)

tomajer 2006.06.24. 22:37:57 / # 107397
Nints!:-)

Dorothea 2006.06.24. 22:24:18 / # 107407
Van itt vki? :)

kibic 2006.06.24. 19:59:50 / # 107405
meg a Taxis napon.:-)

kibic 2006.06.24. 18:22:18 / # 107406
Na,ma is megvolt a kötelező gyakorlat:-)Ugy látom mindenki strandon van:-)

kibic 2006.06.23. 18:13:16 / # 107402
:-)

törölt felh. 2006.06.23. 17:42:08 / # 107404
Ez a lényeg, a többi csak körítés.
kibic 2006.06.23. 17:36:37 / # 107403
Én inkább bevállalom ezt a hihetetlen kemény "terrort",csak ne kelljen órákat ülnöm mikor dolgoznék,ne kelljen problémás utasokat cipelnem,ne kelljen alkudoznom,ne kelljen folyamatosan lifteznem stb.akkor már inkább korlátozzák a szabadságomat./amiről önként lemondtam-azért ,hogy könnyebben dolgozhassak- mikor beléptem/Még szerencse,hogy mikor nincs annyi munka nem kötelező dolgozni:-)Mikor "sanyarú,elviselhetetlen" sorsomra gondolok,vissza emlékszem,mikor még máshol,máshogy dolgoztam.:-))Nem bántam meg:-)
tomajer 2006.06.23. 17:06:31 / # 107401
Én tökéletesen megértem a CItyt. Egy létszámemelés, nem csak a csúcsidőben jelenik meg, tehát csökken az egy főre jutó címmennyiség. Míg egy kis terrorral, némi szerezéssel ez kezelhető. Csak az a fránya szabadság:-( ...az fog hiiányozni!
kibic 2006.06.23. 16:24:30 / # 107400
Abban sem vagyok biztos,hogy ha összehasonlitanánk ki mennyi időt dolgozik és mennyit keres,akkor a tied lenne a nyerő. "Ja meg emlitette NEKI és a CÉG zsebébe több pénz maradjon"Ezt meg 1általán nem értem!
kibic 2006.06.23. 16:12:05 / # 107399
Erre mondják ,hogy éleslátás.Mikor ezt tanitották Te biztos nem hiányoztál,de elég sokan igen! :-)
kibic 2006.06.23. 16:09:39 / # 107398
Szerintem olvassd el töbször,vagy valaki segitsen értelmezni.Hátha menni fog. :-))
törölt felh. 2006.06.23. 15:25:36 / # 107396
Messze nem így gondolom, mint te. Hiába na, ma ez egy ilyen nap:-) Ne feledd a taxistörténelmet! A taxizás összes gondja oda vezethető vissza, hogy a régi taxisok, mondhatni az öreg rókák (tisztelet a kivételnek) , nem láttak messzebb a pillanatnyi helyzetnél. Gyorsan kijönni, minél hamarabb megcsinálni a pénzt (ami akkoriban sokkal többet ért, mint amit te ma össze tudsz kopácsolni), majd menni és élni a taxisok felhőtlen, mondhatni úri életét. Hogy közben jött egy-két ügyes ember, és a helyzetet kihasználva mára odajutatta a taxisokat, ahol vannak, az mind az ő nemtörődömségük eredménye. Pedig már akkor is voltak olyanok, akik ezerrel kongatták a vészharangot, de senki sem figyelt rájuk. Miért is tették volna, hiszen a zsebük tele volt. Mire érezhetővé vált, hogy itt baj van, komoly baj, addigra már annyit ért minden próbálkozás, mint halottnak a csók. Nagyon velősen és röviden ennyi a történetünk. Most kanyarodjunk vissza a Cityhez. Itt egy cég, ami a mai piacon magasan kiemelkedő eredményt ért el sok, áldozatkészséges és ügyes embernek a munkája nyomán. Viszont már annyira jók, hogy ez lehet a vesztük, hiszen nem képesek kiszolgálni az utazóközönségük jelentős hányadát, a mai versenyre kiélezett normáknak megfelelően. Életképes vezetőségnek megfelelően ezt idejében észrevették és le is reagálták a Citytaxi vezetői. Még felvettek embereket, de a további bővítés nem lehetséges, mert a fene nagy demokrácia csapdájába estek. Most is azok a kollégák hozzák meg azt a döntést, hogy lehet-e bővíteni vagy sem, akik miatt mi ott tartunk, ahol tartunk. És nekik nem érdekük ezt a döntést, ami a bővítésre irányul, meghozni, mert nekik még mindig az a céljuk, hogy napi 5-6 órai melóval megkereshessék a számukra szükséges pénzt. Viszont a vezetőségnek lépnie kell, hiszen a veszély valós. Amint elkezdenek a megrendelések elmaradni, a kiszolgálás hiányosságából adódóan, úgy a taxisok is elkezdenek a cégtől elpártolni, és ez a cégnek bevétel kiesést fog eredményezni. Sok kis apró morzsából áll össze az a nagy szép torta, amit jelenesetben hívjunk Citytaxinak. Ha sok az elforgácsolódás, ha sok kis morzsa hullik ki, akkor az egészében lesz hiányos a kép. Ezt elkerülendően most egy ilyen lépésre kényszerültek. Ha jól elolvasod, és a magad munkatempóját veszed alapul, akkor ez abszolút nem egy túlzott elvárás.
nemkar 2006.06.23. 14:14:25 / # 107395
Na azért, nem ilyen sanyarú a helyzet. Ha a haverod felhív, hogy menj vele pecázni, vagy akár az asszony talál ki vmi nem vissza utasítható programot /shoppingolás, nagytakarítás, befőzés, esetleg pálinkafőzés/, akkor tedd azt, csak arra ügyelj, hogy a havi 2 hétvégéd meglegyen. Szerintem egyébként ennyit minden Taxis kinn van, mert ugyebár hétvégén megy a bolt. A másik Szerintem az utolsó 5 évben nem volt 5 olyan hétvége amikor ki lehetett volna menni a strandra. Mindig hétvégére romlott el az idő.
törölt felh. 2006.06.23. 09:35:52 / # 107394
Nekem ezekböl a válaszokból annyit sikerült leszürnöm: Dolgoz mint a güzü majd ők megszablyák mikor megszablyák,hogy mikor menj a strandra a családoddal mert neadj isten pont rád esik a hétvége akor nehogy felhivjon valamelyik haverod gyere pecázni mert ugy a norma. Ja meg emlitette NEKI és a CÉG zsebébe több pénz maradjon.

kibic 2006.06.23. 06:19:34 / # 107393
Kb. ezt mondtam én is,pedig nem is vagyok elnök,és valószinüleg sosem leszek az:-))
Oldalszám: 117