Hozzászólások száma: 2
Ugrás a hírhez
Témakörök > Hírek fórumai > Eredményhirdetés, taxis szemmel. A hozzászóláshoz be kell jelentkezned
törölt felh. 2006.07.22. 13:44:35 / # 13058
Sziasztok!Leírom amit kevesen tudnak és legyenek tisztában a dolgok hátterével is. Itt a maffia nyerte meg pénzmosónak a ferihegyi tendert.A konzorciumban benne van Veres István akit gondolom nem kell bemutatni.Erdei László a lőrinci helytartó stróman aki mögött az oroszok állnak. Sajnos itt nem csak az a kérdés hogy mi lesz ferihegyen most már az a kérdés mi lesz a városi taxisokkal.Mert ha ez beindul és lesz hülye taxi s aki beáll fuvarozni 2900-3600 ft .ért akkor tönkre teszi a várost is.Veres István mondása kezd beigazolódni "taxisok birkák be kell terelni a karámba őket és nyírni kell." Aki kiszámolta rájön ha egy négytagú család elmenne békásra taxival olcsóbb lenne a BKV-nál.Az összes lőrinci és környékbeli lakos hülye ha nem használná ki ezt. Kibuszozik szombaton és a reptéritaxissal elmegy a rokonságához és olcsóbb lesz mindennél. Tessék mondani hol van ilyenkor az NBH? Tényleg lesz átvilágítás? Akárki dolgozhat Magyarország kapujában? Itt is lesz terasz építés Veres Úr? A Kádár villában jól érzi magát? Megint lesz kromofágozás fékcső elvágás verés tégla dobálás fenyegetés? Hová süllyed ez az ország? Ez a Balkánt is túlszárnyalja kéremszépen!!! Itt becsületesen élni nem lehet sajnos

törölt felh. 2006.07.21. 07:14:45 / # 13057
Woodruff egy kényes kérdésre a következőt válaszolta, kikerülve a konkrét választ: Arra szeretnék mindenkit kérni, hogy örüljön a mai fejleményeknek, ünnepelje a mai fejleményeket, ne pedig visszatekintsen és aggódjon. Hosszú ideig tartott, hogy eljussunk ide, de azt mondom, hogy megérte. Gondolatban átvetítettem ezt a mi szakmánkra. Külföldi beszáll (mondjuk Woodruff úr) és én szépen elszállítmányozom. Igaz nem oda ahova kérte, igaz, nem annyiért, igaz, nem úgy ahogy ő elvárhatta volna. Természetesen ő az elégedetlenségének hangot is ad. Majd erre én reflektálok, hasonlóan az ő megfogalmazásában. Kedves uram, arra szeretném kérni, hogy most inkább örüljön annak a ténynek, hogy egyáltalán ide elértünk. Akár meg is ünnepelheti a kocsim, mert ennek már minden méter ajándék. Ne tekintsen a taxiórára és kérem ne is aggódjon, fizessen. Hosszú ideig tartott az út, hogy eljussunk ide. Érintettük Budapest 4 folyóját és 17 hídját, de azt mondom, hogy megérte...nekem biztos. :-)