Hozzászólások száma: 6418
Ugrás a hírhez Oldalszám: 321
Témakörök > Hírek fórumai > Újjá alakul a TGFSZ! A hozzászóláshoz be kell jelentkezned
góré001 2011.11.29. 12:50:40 / # 324672
Kedves Gáborom ! Attól , hogy Te össze vissza beszélsz attól még nem biztos , hogy én taxis ellenes vagyok!! Sőt ezt ki is kérem magamnak! Szóval a cégek életében vannak ellenőrzések ! el kell keserítselek ezek nem a budit nézik meg hanem a jelenléti íveket a szerződéseket a pénztár nyilván tartást a fizetések adminisztrációját stb! Nálam olyan fél évenként voltak kint és soha sem találtak hibát ! Hidd el az átfogó ellenőrzésnél nincs macerásabb rohadtabb. De a feljelentéses ellenőrzések sem egyszerűek! Ahogy látod senkinél nem történik akkora baj tehát talán rendben vannak a dolgok!Azt meg azért csak ne képzeld be , hogy minden szar szemét tel szám tulaj mutyiba van minden ellenörző szervvel!! A bíróság csak egyéni vagy céges valós vagy vélt ügyekben jár el! Attól hogy mindíg hangos vagy attól hogy mindíg mindenkit kioktatsz attól még nem bíztos hogy igazad is van! Tudod én látom , hogy minden felett bábáskodsz de TE dolgozol pénzt keresel a 6x6 nál tevékenykedsz és cukkolsz mindenkit de olyan nagyon nem adod fel a kereseti lehetőségeidet! Igy volt ez a Pentánál és igy van ez a TGFSZ-.nél is!De ez se baj csak akkor ne essél neki mindíg mindenkinek aki ellent mer mondani neked!! Legyél telszám tulaj és mutasd meg!! ott volt a Penta miért nem ott mutattad meg??? Sok klassz srác vérzett el benne mert hitt neked benned majd te is ott leszel segítesz - megtörtént?? Mutasd meg hogyan kell gyújts világot szegény szerencsétlen buta fejünkbe!!!kivűlről kibicként könnyű meg kifizető is !!
nazoli 2011.11.29. 12:25:52 / # 324671
Pali! Necsinájjadmá! Te annyi perben részt vettél az utóbbi években, hogy meg sem lehet számolni. Tudnod kell, hogy ha egy ellenőrzés "nem talált hibát", nem jelenti automatikusan azt, hogy minden törvényes. (Lehet, hogy pont nem azokat a dolgokat ellenőrizték, amelyek nem törvényesek. Lehet, hogy éppen a budi állapotát nézte meg a szerelő. De az meg rendben votlt.) Aztán még egy apróság. Nem hiszem, hogy a polgári bíróság ellenőrzött bárkit is. Az nem szokott ilyet tenni. A törvénytelenségekre föl kell hívni a figyelmét nekije. Ezt nevezik pernek. Abban tudja, és abban van lehetősége megállapítani, hogy van-e törvénytelenség, vagy sem. Na látod, ezek a perek hiányoztak eddig. Sajnos ugyanis az a helyzet, hogy indítvány nélkül nem is foglalkozhat ezekkel a dolgokkal még a bíróság sem. Csak ha valaki kéri. Ezt nevezik keresetnek. De hát ezt te pontosan tudod. No meg hiába is ítél a javadra a bíróság, ha az ítéletet nem tartja be a kötelezett. Évekig elhúzódhat egy ilyen dolog. Pont neked magyarázzam? És az a döbbenetes, hogy mindezeket tudod, legalábbis átmentél rajta, és mégis meg akarsz etetni bennünket. Igazi taxisellenes fuvarszervező vér csörgedez az ereidben.
góré001 2011.11.29. 12:12:07 / # 324670
Drága Öcsikém ebbe azért oly biztos ne legyél, de nem hangoskodok tisztelem a kereső programodat meg az erre fordított idődet!!!!
Flipper öcsi 2011.11.29. 11:31:33 / # 324648
Már nem innen hangoskodsz!

góré001 2011.11.29. 11:13:22 / # 324669
IGAZAD van!!!( egy halott is tud igazat mondani!)
Flipper öcsi 2011.11.29. 11:09:25 / # 324668
Pihizzél már more!
góré001 2011.11.29. 11:02:35 / # 324667
Málna! Rögtön a támadás nos ez a nagy baj! Nekm semmi de semmi bajom a TGFSZ -el mint a volt Taxisok szabad szakszervezetével sem volt hiszen egy Demokrtikus országban mindenki azt alakít csinál amit csak akar! DE DŰHBŐL semit sem lehet itt megfontoltnak tényszerűnek tárgyszerűnek pontosnak körűtekintőnek kell lenni! Sajnos azt nem látodbe hogy ha valamit követelek azt végig kell futatnom a magyarországi és az EU-s jgszabály környezettel valamint meg kell tudni az itteni POLITIKAI akaratot s azt kezelni kell!Nem egyszerű és PÉNZ, szabdidő komoly segítség, elfogadottság, lobbi nélkül nem megy! ILYEN EZ A VILÁG !!!Ha pedíg mind ezzel nem rendelkezem akkor valószínűlehg csak vesztesen kerülök ki ebből a helyzetből ami nem csak nekem árt hanem rajtam kívűl még vagy 10 - 20 ezer embernek köztűk gyerekeknek is! Ez borzalmasan nagy felelőség!!Csináljátok ma már tietek a pálya mi kiöregedtünk jöjjenek a fiatalok de ezt csak agarakkal, ifjonti hévvel nem lehet megodani!!Azértmert Te nem láttál azért n ott voltam de a 150Ft tarifa ellen mercikkel tüntetni hát nem bíztos hogy okos célszerű tüntetni! Így azon bár egyetértek vele nem vettem részt!Valamint hidd el már nem akarok sehol élharcos lenni sok értelmét nem látom!Ahol az emberre nincs szükség oda nem megy!
hiénakutya 2011.11.29. 10:52:48 / # 324666
Ráadásul nem először tesz meglehetősen egyértelmű utalást a V-betű mutogatás említésével... Nos, azon a demenstruáción viszont mégis ott volt.
törölt felh. 2011.11.29. 10:47:54 / # 324665
Legyélszives másold át ami nem fedi a valóságot. Szárazan tényszerüen.
málna 2011.11.29. 10:47:03 / # 324664
Nézd, én nem kívánok Veled vitázni.Feleslegesnek látom. A mondataidból süt a káröröm és a mutogatás a TGFSZ-re..Cinikus vagy. Azt írod, "A fagyi vissza nyal! vagy ha úgy szebb a birodalom visszavág!Sajnos de ebbe sem ártom bele magamat!" Nemrég még országos barátodnak nevezted Tarlós Urat, telefonokat eresztesz meg és dokumentumokkal fogod alátámasztani a legutóbbi több tucat levelezgetésedet..Nem láttunk semmit ebből. Ahogy Téged sem láttunk az egységet kinyilvánító TAXIS tüntetéseken..Most akkor szövögessek magamban összeesküvés elméleteket, vagy sem? Nem teszem. Tudod miért? Nem ér annyit...Nem ér annyit, hogy a tenni akarást züllesztéssel semmibe vegyem.! Részemről lezártam a dolgot Veled.
törölt felh. 2011.11.29. 10:38:12 / # 324663
Ez rendben ezt elfogadom amit mondasz de ez nem válasz a kérdésre. Az én nyilatkozataim csak itt jelennek meg és a döntéshozok ezt csak titokban :) olvassák. Vagy ugy sem. Tehát nem hiszem, hogy ez bármit is befolyásolna. De a Te válaszodat a konkrét kérdésben még várjuk.
góré001 2011.11.29. 10:37:47 / # 324662
A kettő összefügg és össze is fog! Ezen semmi nem változtathat! Így én a TAXIZÁS mit kvázi szakma érdekeit illetve jobbitását jobbá tételét tartom szem elött az én szerény körülményeim között!Nem fogok - " V " _ jeleket mutogani ha valahol be tudok csúsztatni egy fontos dolgot! nem fogom azt mondani a " sajtó fiyelőm a jogi tanácsadóim, a pénzügyi okfejtőim stb félek ngyon nagy lesz a koppanás és késő és rossz lesz felébredni!Ez nem játék itt családok sorsa forog kockán! Amiket olvastam hát beleremegtem!Mos azt állítom a mostani rendezetlenség több jót ad taxisoknk mint az új kért kiharcolt kitalált vagy csak ránk kényszeritett új rendelet meg törvény!!Bár ne lenne igazam!!!
góré001 2011.11.29. 10:29:18 / # 324661
Sajnos Marci én ennél értelmesebnek tudtalak ezek a mondatid sem a valóságot nem fedik sem az értelmet TE csak és kizárólag magadra gondolsz amit a telefon beszélgetésünkből is levontam.Tudod vannak olyan szinte elfogadott tervek mind a Fővárosnál mind a kormány rendeletben aminek nagyon nagyon sok áldozata lesz!Nem így kellene ritkítai a sorokat!Sok pénzbe és sajnos sok áldozattal jár ha így marad minden!Hát ezért kéne kicsit átgondoltabban megfontoltabbn nyilatkozgatni!!!
törölt felh. 2011.11.29. 10:12:25 / # 324660
Ês most a lényeg szempontjábol teljesen mindegy ki cinikus vagy ki nem az. Pali te a taxisok érdekeit tartod szem elött vagy a fuvarszervezök érdekeit? Mert mind kettönek mások az érdekei.

törölt felh. 2011.11.29. 10:03:35 / # 324659
Nem lenne szükség "forradalmárkodni" ha a fuvarszervezök nem így állnának a dolgokhoz. Ha a fuvarszervezö biztos lenne abban, hogy neki tényleg fontos és kihagyhatatlan szerepe van a taxizásban akkor ö is a taxisok érdekeit tartaná elötérben. Hiszen mint mondtam a pénz az utastól csak a taxison keresztül tud eljutni a fuvarszervezö vállalkozásába. De mivel nincs a taxizásban mindenképp szükség a fuvarszervezöre ezért a kialakult helyzetet meglovagolva vissza él a helyzettel. Pedig még így is megtehetné, hogy a taxisnak a kedvében járjon (gondolok itt a tarifa alkalmazásokra) csak akarnia kéne. Hiszen ha a taxis jobban keres az neki is jobb helyzetet teremtene.
góré001 2011.11.29. 09:54:38 / # 324658
Nem az a cinikus hogy végetek van végetek lesz ?miközben az ocsó tarifás helyekre százával vonulnak várolisták vannak és folyton csak a köpködés megy ! Olvastam néhány dolgot hát én elkeseredtem nem mint vezető hanem mint taxis!! A fagyi vissza nyal! vagy ha úgy szebb a birodalom visszavág!Sajnos de ebbe sem ártom bele magamat! csak azt nem szeretem ha butaságokat puffogtatunk tudod a szegény embereket mindig manipulálni lehettt ez a politika ide azt nem kéne beengedni! Talán telefonon vagy személyesen majd többet!
málna 2011.11.29. 09:23:33 / # 324657
Ne légy cinikus, kérlek.
góré001 2011.11.29. 09:10:42 / # 324656
Gabi ! Forradalmárkodjál! Még fiatal vagy gyerük! Hidd el minden törvényes sokszor nagon sokszor ellenőrizték már sok sok cégnél nem sok híbát róttak fel! Van most fűlke forradalom meg pénz forradalom elfér még egy a palettán csak egyenlőre azt látom csak a baj csapódik a taxisok fejére!Sok sok áldozata lesz de majd csak belenéz azoknak is a szemébe - nem??Ezért is csak ülök a helyemen és dolgozok az enyémekért meg a családomért!!Most a ti idötök van itt hát gyerünk mutassátok meg merre van a fény!
góré001 2011.11.29. 09:03:39 / # 324655
Kedes Öregrokker! KAVINTON!! Bár a rosszindulatnak nincsenek határai azért a pontosság miatt ismét !! Mi voltunk az első cég aki két részletben szedte a tagdijat! 15-én és 28-án ez azóta is így van Nos neked nektek hogy esett volna ha december 28-án kell bejönni tagdijat fizetni??? Ráadásúl nálam december 22 én miután beszedtük az egész havi tagdijat!!!!az irodai alkalmazottakat elengettem szabira nem a tényleges szabadságuk terhére hanem csak úgy jutalomból! Csak január 15én kellett bejönniük az ujabb tagdijnál azaz te kedves öreg rokker dec 22-jan 15ig dolgozhattál ünnepelhettél kereshetted meg a következő fél tagdijat! Ja és én soha sem búvárkodtam és már nem is fogok!!( még azt is megjegyzem mindig nálam volt a legkevesebb a tagdj - most is!!!!)Ennyit a zsigerről!!
törölt felh. 2011.11.29. 07:16:18 / # 324654
Ez így van. Csak szerintem ez nem befolyásolja azt a tényt, hogy a pénzt az utas a taxisnak adja. Majd itt jön a képbe a fuvarszervezö és a saját eszközeivel belenyul a pénzbe. Ami még nem lenne baj ha nem így csinálná ahogy teszi.
Oldalszám: 321